All you can drink bierhalle

28. února 2011 v 8:04
Obcas sem tu budu postovat neco z kategorie "napady, co zustali v supliku". Jsou to napady, co jsem v minulosti vymyslel a premyslel o realizaci, ale nikdy k nim nedoslo, protoze byly jiny priority, proste jsem vymyslel neco lepsiho.

Dnesni napad jest projekt na all you can drink nalevnu piva. Myslenka je takova, ze najdete nejaky run down prostor v dosahu Vaclavaku, kam narvete rekneme 500+ lidi. Koupite tam takovy ty hyper cheap lavice, podlahu idealne aby se dala myt hadici vzdycky po skonceni vecera. Core nabidka by byla unlimited konzumace piva rekneme za 199 Kc. Na jednu stranu podniku postavite pet vycepnich, kteri budou nonstop cepovat piva do umelohmotnych kelimku, takze zadny servis. Domluvite se s nejakym mensim pivovarem, ktery vam bude varit nejaky patok rekneme za 4 Kc pullitr, ale ve velkym. No a chceme tam samozrejme vymyslet nejaky upsell, ktery budete pricovat trosku above market - tvrdy alkohol, mozna nejaky simple jidlo, jukebox, fotbalky apod. No a pak klicovy je marketing. Pojal bych to podobne jako bordely ve smeckach, tzn nahaneci na Vaclavaku, kterym budete davat rekneme 30 Kc za kazdyho privedenyho navstevnika. K tomu nejaky lehky PR a spolupraci s incoming/stagnight agenturami. Nesezonni peaky vykryvat slevomat style dealy mireny na Cechy.

A jede to...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 nekdo nekdo | E-mail | 28. února 2011 v 9:07 | Reagovat

Podobny all you can drink podnik byl/je face2face v praze, vstupne byvalo myslim kolem 350kc. Celkem to fungovalo.
Ja vidim jeden problem - umisteni. Musi to byt blizko civilizace aby se tam lidi lehce dostali, ale ne zas moc blizko aby se stali obyvatele nebourili kvuli kvantu ozralych pobudu motajicich se v noci po ulici. Tento efekt bude tady nejspis vyraznejsi nez u normalni hospody.

2 Amy Holland Amy Holland | Web | 28. února 2011 v 9:48 | Reagovat

U Vevojdu (podobnej podnik) stoji pivko tri petky, nemusim pit z kelimku (nenavidim) a neni to tam vylozene dobytcak. Navic jakmile mas "simple jidlo", tak to stejne nekdo bude muset roznaset (leda bys tam udelal pult s gulasem jako ve skolni jidelne, kde by kazdymu kydli naberacku do plastovyho talire)... Podle me to je picovina - jedine by to bylo tak strasny, ze by se z toho stala vyhledavana kuriozita, bylo by to v pruvodcich a turisti by to meli jako "to do" pri navsteve Prahy (jako maji nekteri Karlovy Lazne).

3 hatatitla hatatitla | 28. února 2011 v 10:37 | Reagovat

A kdo by měl být cílovka?
Hrozně by mě bavilo sedět celý večer na hyper cheap lavici a chlastat jenom pivo z kelímku...

4 SiGY SiGY | 28. února 2011 v 11:00 | Reagovat

Vzhledem k tomu, že naháněči nabízejí bordely za 300 Kč s pivem zdarma... :)

5 schickelgruber schickelgruber | 28. února 2011 v 11:13 | Reagovat

hatatitla - prevazne turisti

6 M M | 28. února 2011 v 12:44 | Reagovat

[3]: Tebe a spoustu dalsich vcetne me by to urcite nebavilo, ale pravda je takova, ze spousta cechu by byla schopna celou noc zrat i hovna ze zeme, kdyby vedeli ze je to nic nestoji...

7 nekdo nekdo | E-mail | 28. února 2011 v 12:47 | Reagovat

Turisti? tak to uz vubec nechapu, ja bych jako cilovku videl klasickeho skoro-alkoholika zvykleho po sichte sedet ve cvrte cenove. Turista ze zapadu evropy ma na nase pomery celkem dost penez a do podobneho podniku nepupujde, radsi zaplati 150kc za plzen na vaclavaku.

8 invx invx | 28. února 2011 v 15:12 | Reagovat

Není v Praze něco normálního, do čeho by se dalo investovat a co by fungovalo? Dejme tomu míč a nahoru.

9 Q Q | 28. února 2011 v 15:59 | Reagovat

Imo by to nebylo spatny neco jako sezoni zalezitost nekde na zahradkach,ale moc si nejsem jistej jestli by to dokazalo poradne fungovat/vydelavat

10 Nikdo Nikdo | 28. února 2011 v 16:46 | Reagovat

Na mě je to moc velkej dobytčák, ale věřím že by to úspěch mělo. I když osobně bych točil pivo klasicky do půllitrů. Takovej podnik potřebuje bandu vyhazovačů, takže pokud by se někdo choval jak vůl a rozbíjel ty půllitry, tak by dostal přes držku a letěl ven.

11 Andre Andre | 28. února 2011 v 18:35 | Reagovat

Rozjeďte to někdo. Normálně jsem si to představil a hlavně jak tam furt chlastám. :D
A na Václavák to mám blízko z práce, ze šichty.

12 Oleg Oleg | E-mail | 28. února 2011 v 20:30 | Reagovat

taky si myslim, ze turisti do takoveho by nikdy nesli, cilovka spise klasicke ceske pivni brisko :))) ale nevidim v tom nejak moc easy money...

13 Martin Martin | 28. února 2011 v 21:40 | Reagovat

Proč jen pivka? Myslíte, že by se neuživilo něco, jako je Stodolní v Ostravě?

14 altik altik | 28. února 2011 v 23:42 | Reagovat

Andre: Ne zas tak daleko od Václaváku je svět piva, kde máš neomezenou konzumaci Konrádu za 200 Kč, klidně od otvíračky do zavíračky.

15 ShuwiX ShuwiX | E-mail | Web | 1. března 2011 v 3:13 | Reagovat

[12]: Easy money to podľa mňa nebudú, lebo cieľová skupina sa ľahko unaví, predsalen možno 800-1000 ľudí denne našrot, pivárov ktorí počítajú koruny? ;)

BTW, Oleg, ty ešte používaš henten mail? ;)

16 Lider Lider | 1. března 2011 v 13:18 | Reagovat

[13]:Trochu mi uniká pointa toho postu. Pulka centra Prahy je jedna velká Stodolní.

17 Martin Martin | 1. března 2011 v 21:49 | Reagovat

[16]: Jj, to vím, myslel sem, že by se dala třeba nejnižší cena.. Ale stejně by to asi  moc nesypalo. :/

18 ShuwiX ShuwiX | E-mail | Web | 1. března 2011 v 23:07 | Reagovat

[16]: On možno myslel že by tam bol Kalužgeroj denne varený pečený :D Taká 100% pure Stodolní.

19 invx invx | 2. března 2011 v 0:25 | Reagovat

[16]: A co je podle tebe centrum Prahy? Vaclavak? :-D

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama